Πρεμιέρα της METALSKIN στη διενθή έκθεση Batimat.

Τα φώτα της διεθνής έκθεσης κατασκευών Batimat έσβησαν με την METALSKIN να γίνεται ευρέως γνωστή από την πρώτη κιόλας επίσημη εμφάνισή της.

Η αυλαία της 32ης Batimat έπεσε με την ALUMINCO για ακόμη μια χρονιά να κερδίζει τις εντυπώσεις και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης σε ένα ατμοσφαιρικό περίπτερο με ιδιαίτερο φωτισμό και την αποκάλυψη νέων συστημάτων αλουμινίου ανωτέρων επιδόσεων που αναμένεται να επηρεάσουν θετικά τις πωλήσεις της εταιρείας στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσαν επίσης τα προϊόντα της METALSKIN, θυγατρική της εταιρείας ALUMINCO, που μόλις στη πρώτη τους διεθνή παρουσία, κατάφεραν να αποσπάσουν διθυραμβικές κριτικές δίνοντας το στίγμα της νέας τάσης για τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα το περίπτερο της METALSKIN σιγοψιθυρίστηκε σχεδόν από κάθε στόμα σε κάθε πηγαδάκι που δημιουργήθηκε στο χώρο της έκθεσης, με ιδιαίτερη μνεία στην αισθητική των perforated μοτίβων τύπου ‘TOYLIPA 3D” τους κρυφούς φωτισμούς και άλλα προϊόντα που πλαισιώνουν την φοβερή γκάμα της METALSKIN.

Η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, με την ομάδα METALSKIN – ALUMINCO να εισπράττει την εμπιστοσύνη των χιλιάδων επισκεπτών της έκθεσης.